Ознака: фонд за иновации

Фонд за иновации: Во финале се 368 фирми за државни пари

Фонд за иновации: За 2,5 милиона денари конкурираат 88 апликанти

Фонд за иновации: Првиот повик за делење пари предизвика револт во јавноста, сега е распишан втор

Фонд за иновации: За 250 фирми 35 милиони евра од Буџетот

(видео) АРСОВСКИ: Фондот за криминални иновации на СДСМ испумпа 10 милиони евра пари од граѓаните, а излегуваат и нови матни зделки

Фонд за иновации: Има четири спорни фирми на владини функционери од првиот, се подготвува нов бран на иновативни

Деспотовски: Досега има четири спорни фирми што зеле државни пари за иновации

АРСОВСКИ ЗА ИНОВАЦИИТЕ НА СДСМ: Фондот делел пари и на фирми кои немаат ниту еден вработен и се пред затворање

АФЕРА „ФОНД ЗА ИНОВАЦИИ“: Заев рече дека немало кршење закон, а МВР одзеде документи за грантовите за иновативни снајки

Арсовски: За семејството на Ласкова 330.000 евра народни пари, милиони на фирмите на Анѓушев и Хари Локвенец