Ознака: форум
Свет 09:09

СТОЛТЕНБЕРГ НА ЕКОНОМСКИОТ ФОРУМ ВО ДАВОС: Генералниот секретар на НАТО ќе говори за „осигурување на несигурниот свет“

СВЕТСКИ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ: Денеска во Давос се собира светската бизнис елита и шефови на држави од десетици земји од целиот свет

Свет 08:40

РУСКО-АРАПСКИ ФОРУМ: Итно да се свика мировна конференција за Палестина и борба против тероризмот и екстремизмот

СТОЈАНОВ: Сакам да кажам оти не треба да губите верба дека Македонија ќе биде членка на ЕУ, тоа е сигурно, сите веруваме во тоа

ЏАФЕРИ ВО ШВЕДСКА: Како можат пратениците да помогнат во заштитата и зајакнувањето на демократијата и владеењето на правото?

ПЕТРОВСКА: Ја започнав неколкудневната посета на Брисел каде со 20-тина колеги ќе дебатираме за светската безбедност

Свет 10:26

НЕРВОЗА ВО МИНХЕН: Крај на светот каков што го познаваме – западните лидери си честитаа за нивната великодушност кон Украина, но…

БУГАРСКИ ФОРУМ ЗА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: Радев и Јотова во Софија поканија и претставник на „Центарот за култура Иван Михаилов од Битола“

ЕКОНОМСКИ ФОРУМ: Ковачевски ќе го отвори „Заматен поглед нанапред…“, учествуваат и министерот Бесими и гувернерката Бежовска

ПЕНДАРОВСКИ: ЕУ не е способна сама да предводи, а САД не би сакале да предводат сами