Ознака: грумар

КОЛУМНА НА ДИМИТАР ГРУМАР: А од лицемерите нема спас!

КОЛУМНА НА ДИМИТАР ГРУМАР: Македонија не е Глобал, за овој криминал нема аболиција

МАКЕДОНСКА РЕЧ: „Бела хроника“ – нова книга од Димитар Грумар со 80-тина сатирични стории

КОЛУМНА НА ГРУМАР: Како успеал Василие Втори да му ослепи 14.000 војници на Цар Самоил?

КОЛУМНА НА ГРУМАР: Нема шеќер, но има Нимиц во крвта, Димитров во бубрегот и Заев во жолчката

КОЛУМНА НА ДИМИТАР ГРУМАР: Алија Ахмети му подари кече на Гоцета Делчев

БЕЛА ХРОНИКА: Цвеќето им цути само на 8 март

БЕЛА ХРОНИКА: Славењето на св. Трифун и св. Валентин е како на Гоце Делчев и Маршал Тито

БЕЛА ХРОНИКА: Кратки и се нозете на Заевата лага, затоа доби високи пропагандни ЕУ-штикли

БЕЛА ХРОНИКА: Шилегов да го урне вториот кат на сите двокатни автобуси оти се дива градба