Ознака: иџе
Спорт 17:41

ИСТОРИСКИ УСПЕХ НА МАКЕДОНСКИОТ АС: Игор Стефановски – Иџе, со денешната победа, стана трикратен европски шампион

Спорт 13:22

МАКЕДОНСКИОТ АС НА ЧЕКОР ОД НОВ ТРИУМФ: Игор Стефановски – Иџе викендов вози за нова европска шампионска титула

Спорт 10:18

МАКЕДОНСКИОТ АС ВОЗИ КОН НОВ ТРИУМФ: Иџе на три трки до крајот е лидер во Европскиот шампионат на ридски патеки

Спорт 11:44

АВТОМОБИЛИЗАМ: За Велигден голема победа на Иџе, во Франција се качи на победничкиот трон во првата трка од Европскиот шампионат

Спорт 18:03

МАКЕДОНСКИОТ ТРКАЧКИ АС ИЏЕ: За жал, позитивен сум на Ковид-19, се надевам се ќе биде во ред

Спорт 19:14

(видео) НОВ ТРИУМФ НА МАКЕДОНЕЦОТ: Иџе на победничкиот трон во Рим со македонското знаме и химната Денес над Македонија се раѓа

Спорт 14:28

МАКЕДОНСКА ГОРДОСТ: Иџе го развеа македонското знаме на подиумот во Имола

Спорт 20:26

Иџе заврши на 16-тата позиција на првата трка во Асен