Ознака: ИВЗ

ЕФЕНДИ ФЕТАХУ, НОВИОТ РЕИС НА ИВЗ: Жив е коронавирусот, почитувајте ги мерките!

ИВЗ: Верниците дома за утринска молитва, в џамија за Бајрам

СПАСОВСКИ: ИВЗ да си ја пресипита одлуката за отворање на џамиите

УЛТИМАТМ ОД БУЗАКУ: Реџепи за 72 часа да си замине од ИВЗ оти ќе објавам докази за тежок криминал

Сотировски: ИВЗ е сериозен фактор и партнер на државата

РОБЕРТ НЕСИМИ: СДСМ и Заев се во пресметка со реисот Реџепи

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 2: Одлуката за Бузаку е донесена по оставката на Реџепи, а дали таа е фалсификат ќе се одлучува натаму

ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА: Не сме влегле во ИВЗ, а имаме добиено пријава за финансиска контрола

КОМИСИЈА ЗА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ: Реисот Реџепи ги клевети Сотировски и Абази

МВР: Пред ИВЗ немаше нарушување на јавниот ред и мир