Ознака: изолација
Свет 12:41

ПЕСКОВ: Светот е преголем, ЕУ и САД не можат сами да изолираат голема земја како што е Русија

Свет 13:54

Бугарскиот претседател во изолација, сопругата Десислава била позитивна на коронавирусот

Свет 12:01

ИЗБОРИ ВО СЛОВЕНИЈА: Лицата во изолација се предлага да гласаат на избирачки места во шатори

ВЛАДА: Решенијата за лицата кои треба да бидат во изолација ќе се објавуваат на веб страницата на ДСЗИ и во Службен весник

Свет 13:12

Франција го намали задолжителниот период за изолација за заразените лица од Ковид-19

Свет 13:32

САД го намалија рокот за изолација од Ковид-19 од десет на пет дена

Свет 09:43

Путин: Има десетици Ковид случаи околу мене, мораше да ја откажам посетата на Таџикистан

Спорт 10:45

Целиот тим на Специја во изолација поради Ковид-19

ВО ОУ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ВО ЦЕНТАР: Уште 22 првачиња  во изолација, покрај 17-те од вчера