Ознака: ковачевски

КОВАЧЕВСКИ: Вклучувањето на Бугарите и други делови на народи во Преамбулата на Уставот се чекор напред на нашиот европски пат

КОВАЧЕВСКИ: Бруталната инвазија од Русија врз Украина јасно ни покажа дека демократските земји имаме заеднички предизвици

КОВАЧЕВСКИ ОД БРАТИСЛАВА: Денеска ќе се сретнам со Макрон и ќе разговараме за важни теми околу нашето зачленување во ЕУ

КОВАЧЕВСКИ: Наша обврска е да обезбедиме влез на Бугарите во Уставот и до 2030 година ќе станеме полноправна членка на ЕУ

КОВАЧЕВСКИ ОД СТРАЦИН: Собранието заврши со расправа за 4 закони за автопатите, а се уште го нема побарано договорот со Бехтел и Енка

КОВАЧЕВСКИ: Светите браќа Кирил и Методиј нè задолжија да создаваме генерации кои храбро ќе ги бранат вредностите на својот народ

ДКСК: Ковачевски треба да покаже кој го платил патувањето на неговите деца во САД, каде што ги поведе со себе заедно со сопругата

КОАЛИЦИСКА СРЕДБА: Ковачевски им раскажa на СДСМ, а денеска и на другите партии, за неговиот пат во САД и нашиот кон ЕУ

КОВАЧЕВСКИ: Откако ќе состават амандмани, наследниците на Гоце Делчев ќе ги вметнат сонародниците на Радев во Уставот

КОВАЧЕВСКИ ОД ИСЛАНД: Со Макрон во Рејкјавик споделивме заеднички оптимизам за што побрзо членство на нашата земја во ЕУ