Ознака: криза
Свет 12:05

АГЕНЦИЈА МЕДИЈАНА: Бугарија влегува во нов тип на политичка криза, покажуваат податоците од последното истражување

Свет 10:17

НЕДЕЉНИК: Косовската криза меѓу европскиот план и седницата на Советот за безбедност на ОН

Свет 13:11

САТЛЕР: Поткопувањето на Уставнот суд на БиХ и сè што гледаме од лани се чекори кои водат кон ескалација на кризата

ИСТОРИСКИ ДОГОВОР: УБС се согласи да ја купи Кредит свис за да се спречи кризата на светските финансиски пазари

БИ-БИ-СИ: Речиси 8 милиони Британци се мачат да ги платат сметките, продажбата на мало е намалена под очекуваното ниво

ПРОГЛАСЕНА ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА: Власта ги гаси украсните светла, народот ќе мора да штеди во најтешката зима, во Арачиново пак светна

Свет 11:02

ШОЛЦ: Германија има шанса успешно да ја надмине кризата со гас, донесовме одлуки и се подготвуваме за многу тешка ситуација

БЕКТЕШИ: Мора прво во август да прогласиме енергетска криза, па да мине планот на Анѓушев за мегаватите како „чисто злато“ за државата

Свет 12:23

РОБЕРТ ХАБЕК: Додека лидерите не ги решат кризите со храната, енергенсите, инфлацијата и климата светот ќе оди кон рецесија

Свет 11:37

ОН: Војната во Украина додаде уште 47 милиони гладни луѓе низ светот на веќе постоечките 26 милиони кои веќе умираат од глад