Ознака: кучиња

НАПАДИ ОД КУЧИЊА: Искасани момче на Бит пазар, жена во Шуто Оризари и маж во Кисела Вода

ДЕНЕШЕН БИЛТЕН: Искасани од улични кучиња 11-годишно дете и момче во Велес и двајца мажи во Скопје

ДЕНЕСКА ПЕТ ИСКАСАНИ ВО СКОПЈЕ: Кучиња нападнале дете и жена во Аеродром и уште три други лица во Центар и во Лисиче

Скопје: Искасани од кучиња 80-годишна старица и 17 годишно девојче на кејот на Вардар

МВР: И денеска искасани од кучиња жена во Кичево и момче во Радишани

МВР: Искасани од улични кучиња жена во Аеродром и девојка во Карпош

МВР: Искасани од кучиња четири лица од Скопје и едно од Патишка Река

МВР: Кучиња искасаа жена и маж во Скопје

МВР: Дете искасано од кучиња во струшко Октиси и момче во кичевско Бачишта

МВР: Искасани од кучиња две момчиња во Скопје