Ознака: макрадули

ДВИЖЕЊЕ ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ ДО МАКРАДУЛИ: Ти си цар и борец против ќумбињата, а кој е Али Баба и 40 разбојници што ја трујат Македонија?

ВЕТЕНО – СТОРЕНО ОД МАКРАДУЛИ: Вети алпски воздух и денеска веќе го диши цела Македонија

ПЛАН ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ: Макрадули и Курто Дудуш во Шутка му затвораат врати и прозорци на загадениот воздух

ИНДИКАТОР ЗА ЗАГАДЕНОСТ ИЛИ ФИЛТЕР ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ: Макрадули рекламира мустаќи

МАКРАДУЛИ: Нема загадување кај ОХИС 

МАКРАДУЛИ СЕ ЈАВИ, ВИСТИНА СЕ ЈАВИ: Се е под контрола во ОХИС, кадата со излеаната отровна течност е покриена со пилевина

Макрадули: Ќе побарам вонреден и комбиниран инспекциски увид за геотермалната вода во Кочанско

(фото) МОЈ ДДВ, МОЈА ЗАШТЕДА: И Јани Макрадули снима фискални и чека пари

ЕКОЛОГИЈА: Додека Макрадули говорел за чист воздух во Истанбул, во Скопје му го отруја Вардар

МАКРАДУЛИ: За да добиете бесплатен инвертор ќе мора пампурот да и го предадете на државата