Ознака: маратон
Спорт 13:04

СКОПСКИ МАРАТОН 2022: Победник е Кениецот Киплимо Киплагат, втор и трет се Македонеците Дарио Ивановски и Никола Илиевски

Спорт 12:57

Скопски маратон 2022: Над 8.500 натпреварувачи од 47 држави

ЗАТВОРЕНИ УЛИЦИ ВО СКОПЈЕ: Поради Виз Ер Скопски маратон повеќе автобуи на повеќе линии на ЈСП ќе сообраќаат по изменети траси

Спорт 09:30

ОПШТИНАТА ГО ЗАМЕНИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ: Денеска ќе се одржи традиционалниот Охридски пливачки маратон

(видео) ПЕЦАКОВ: И без Пендаровски, сепак, мaратон во Охрид ќе има и годинава, а од следната општината ја презема организацијата

Џонсон Мети со најбројна спортска екипа на Wizz Air Скопски маратон 2021

Спорт 12:20

Пријавени 7 илјади маратонци за скопскиот маратон во недела

Спорт 11:33

ВЕЛЕШКИ МАРАТОН: На езерото Младост денеска трки во машка и женска конкуренција

Спорт 12:53

ПЛИВАЧКИ МАРАТОН: Маратонците од светот пливаат 50-ти пат низ Охридското Езеро

Спорт 11:50

ИСТОРИСКИ РЕКОРД: Кениецот Кипчоге е првиот човек кој претрчал 42,2 км за помалку од 2 часа