Ознака: нато
Свет 22:31

СТОЛТЕНБЕРГ: НАТО не е дел од војната само и помага на Украина, а ако победи Путин тоа ќе значи дека живееме во многу опасен свет

Свет 12:53

МИНИСТЕРОТ ЕАУ: Полска е за уништувачки конвенционален удар од НАТО врз Русија, ако Москва употреби нуклеарно оружје во Украина

Свет 14:08

ТУРЦИЈА ДО НОВАТА ШВЕДСКА ВЛАДА: Вие сте на потег, екстрадирајте ги терористите ако сакате да влезете во НАТО

ПЕНДАРОВСКИ СО СТОЛТЕНБЕРГ: Ние, како членка на НАТО, ќе продолжиме со воена, хуманитарна и дипломатска помош за Украина

Свет 12:36

МЕДВЕДЕВ: Oтфрлање на Украина на нејзините амбиции за НАТО веќе нема да биде доволно за да се стави крај на руската воена операција

ХОЛШТАЈН: Единството во НАТО и блокирање на Русија се големи предизвици со кои мора да се соочиме, РСМ има важна улога за мирот

Свет 14:58

Хакери украле 80 гигабајти доверливи воени податоци од НАТО и ги продаваат на интернет

Свет 13:45

ТРАКИСКА ОТРОВНИЦА 22: Авијацијата на 5 членки на НАТО успешно ја заврши двонеделната вежба во Бугарија во правец кон Русија

Свет 12:21

ВУЧИЌ: Приштина се подготвува да ликвидира Срби на Косово, Србија нема да дозволи никому па дури ни на НАТО да пука врз српската армија

Свет 15:24

СТОЛТЕНБЕРГ: НАТО и Србија се блиски и долгогодишни партнери, а нашата мисија на Косово е за мир и безбедност во регионот