Ознака: новинари
Свет 09:31

ГРЦИЈА ДЕНЕСКА БЕЗ ВЕСТИ: Новинарите од сите медиуми организирано утрово во 5 часот започнаа 24-часовен штрајк

Свет 12:03

ПИСМО ОД СВЕТСКИ МЕДИУМИ ДО ИЗРАЕЛ: Заштите ги новинарите во Газа, од 7 октомври досега се убиени 94 од кои 89 се Палестинци

Свет 13:33

ИФЈ: Од почетокот на годинава се убиени 94 новинари, повеќето од нив во конфликтот меѓу Израел и Хамас, а околу 400 се затворени

Свет 09:31

ЖРТВИ НА СЕДМАТА СИЛА ВО ГАЗА: Загинаа 57 новинари и медиумски работници од почетокот на војната меѓу Израел и Хамас

Свет 09:30

КОМИТЕТ ЗА ЗАШТИТА НА НОВИНАРИТЕ: Во конфликтот меѓу Израел и Хамас досега се убиени 31 новинар од кои 26 во Газа

Свет 10:54

НАПАДИ ВРЗ СЕДМАТА СИЛА: Во БиХ 70 отсто од напаѓачите на новинари се политичари, директори и носители на јавни функции

Свет 10:04

РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ: Мексико е земјата во која се убиени најмногу новинари во 2022 година

Свет 12:46

ОН: Во последнава деценија во светот се убиени 958 новинари

Свет 12:09

ЗАХАРОВА: Ако Јутјуб продолжи да ги блокира нашите брифинзи, тогаш ќе ги протераме западните новинари кои известуваат од Русија

Свет 10:07

Убиени уште двајца новинари во Мексико, годинава убиени вкупно 11 медиумски работници