Ознака: ОБСЕ

ОБСЕ СО „КРАЈ ЗА МОЛКОТ“: 45 отсто од жените во Македонија жртви на насилство од партнерот

ОБСЕ: Насилството врз жените е широко распространето во Македонија

ОБСЕ/ОДИХР ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ: И нашата мисија воочи купување на гласови

ОБСЕ, ОДИХР, ПССЕ: Гласачите слободно можеа да направат избор на мирен и уреден изборен ден

Свет 15:30

ОБСЕ: Изборите во Украина беа добро организирани, се очекува мирен трансфер на власта

ОБСЕ/ОДИХР: 279 набљудувачи за претседателските избори

ОБСЕ/ОДИХР: Формален почеток за набљудување на претседателските избори

Свет 11:01

ОБСЕ: Словачка го презема претседавањето од Италија

ОБСЕ за безбедноста во Македонија: Најголем страв од слабата осветленост и бездомните кучиња

РУСКИОТ АМБАСАДОР ВО ОБСЕ: Западот се меша во Македонија, голем притисок врз претседателот, договорот со Грција ќе оди пред СБ на ОН