Ознака: откуп

Tутунски здруженија: Откупот почна, нема да дозволиме манипулација од откупувачите

Откуп: МЗШВ кажа дека се откупени 20.000 тони јаболка, но не и колку се фрлени на депонија

БИЗНИС ВО ПОЛИТИКАТА: Фирмата ЕДС на Кочо Анѓушев ги судри власта и опозицијата во Грција

Кога дипломатијата ги крои овошките – ВМРО-ДПМНЕ: Скапуваат 20 илјади тони сливи

УТРЕ БЛОКАДА ВО ДЕЛЧЕВО: Ќе протестираат овоштарите оти не добија решение за откупот

ПРОТЕСТ ВО ДЕЛЧЕВО: Скапуваат 9.000 тони сливи за кои се нуди откуп по два денари за килограм

Во Тиквешко: Почна годинашниот откуп на винско грозје

Шефот на кабинетот на Николовски ги искара производителите на пченица

НЕЗАДОВОЛСТВО КАЈ ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ: Лаже МЗВШ дека пченицата се откупува по 10,5 денари, се плаќа од 7 до 8 за килограм

Незадоволство од НФФМ: Македонската пченица се откупува по најниска цена во регионот