Ознака: пановски

ПАНОВСКИ: Вакцините едвај штитат 30 отсто, а кај нас „некои глави“ тврдат дека вакциналниот имунитет е подобар, што за мене е трагикомично

ПРОФ. Д-Р ПАНОВСКИ: Добро е сега учениците да носат маски, а кога ќе се затопли треба сите контролирано да се заразат со коронавирусот

ПРОФ. Д-Р ПАНОВСКИ: Брзото ширење на омикрон ќе доведе до крај на пандемијата за 6 месеци, а 99 отсто од заразените ќе го минат лесно

ПРОФ. Д-Р ПАНОВСКИ: Несериозно е сега да се менува министерот за здравство Венко Филипче

Д-Р ПАНОВСКИ: Одиме на подобро, само уште малку трпение да не ја расипеме работата на крај

ПАНОВСКИ: До јуни сите ќе стекнеме имунитет на Ковид-19, а до септември 80 отсто ќе живееме нормално

ПРОФ. Д-Р ПАНОВСКИ: Избегнато е „труење со лекови“, ова лудило мора да престане, ве молам итно преведете протоколи за Ковид и објавете ги!

ПРОФ. Д-Р ПАНОВСКИ: Секој ден ќе има по 100 погреби и по 10.000 заразени ако не се преземат мерки

МИКРОБИОЛОГОТ ПАНОВСКИ: Општините Чаир, Сарај, Гази Баба и Бутел да се стават во карантин