Ознака: пензионери

НИКОЛОСКИ: Со покачување на пензиите за 5.000 денари исправаме неправда кон стотици илјади луѓе – жртви на транзицијата

ПЕНЗИОНЕРИТЕ ПАК НА УЛИЦА: Со режирано сценарио и уфрлени лица сакаат раздор и да не поделат, порачаа денеска од Кавадарци

ПЕНЗИОНЕРСКИ БУНТ ПРЕД СОБРАНИЕ: Пензијата не стига ни за трошоци, а не па за бањско лекување, доведенни сме до работ на егзистенцијата

УТРЕ ПЕНЗИОНЕРСКИ ПРОТЕСТ ВО СКОПЈЕ: Тренчевска манипулира со бројот, нејзините соработници „сокрија“ 25.600 пензионери

БУНТ НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ: На 5 декември одиме на протест во Скопје, земете ги старите чевли да ги оставиме таму како симбол на едно време

ТРЕНЧЕВСКА: Најголем број од 336.000 пензионери се задоволни од помошта што ќе им ја даде Владата, која не е за предизборни цели

ПЕНЗИОНЕРСКИ ПРОТЕСТИ: Однародената власт нема слух за нивните маки, сите ќе добијат по 5.000 денари, ветува ВМРО-ДПМНЕ

МАРИЧИЌ: На оваа Влада пензионерите и се многу важни, нашата битка е за добар живот тука, нашата битка е патриотска

ПРОТЕСТИРААТ ОД ЛЕТОСКА: Пензионерите на плоштад ги донесоа старите дотраени чевли, а за нови немаат пари да си купат

ПЕНЗИОНЕРИТЕ ПОДНЕСОА ПРЕДЛОГ-ЗАКОН: Залажување се „пакетчињата“, ние сакаме трајно да се реши нашиот проблем