Ознака: пештера

Пештера која е светилиште за домородните Американци е продадена на аукција

ФОТОРЕПОРТАЖА ОД ТИКВЕШКО: Капките вода чуваат вековни тајни во Арамиска пештера

УБАВИНИТЕ НА МАКЕДОНИЈА: Стакло и керамика од пештерата Рамниште која крие древни тајни

Свет 12:11

БиХ: Одрон ја затвори пештерата на Тито во Дрвар

Свет 13:59

СРЕЌЕН КРАЈ НА ДРАМАТА ВО ТАЈЛАНД: Спасени се сите 12 деца и тренерот

Свет 16:01

Драма во Тајланд: Спасени 8 деца од пештерата, утре останатите 4 и тренерот

Свет 10:57

ДРАМАТИЧНО СПАСУВАЊЕ ВО ТАЈЛАНД: Почина еден од спасувачите на децата од пештерата, а тие забрзано учат да нуркаат

ЗАБРАНЕТО: Од каде приказната за раѓањето на Исус во пештера, кога ја нема во Библијата?

Свет 12:07

СВЕТСКА ДРАМА: Тајландските спасувачи во трка со времето и со невремето за спасување на 12 деца заглавени во пештерата

Децата во Тајланд ги пронајдоа живи, но во пештерата може да останат уште 4 месеци