Ознака: промоција

Промовирано второ издание на книгата „Буниште од емоции“

МУЗЕЈ НА МАКЕДОНСКАТА БОРБА: Денеска промоција на научниот труд „Македонци – милениумски сведоштва за идентитетското име“

ПРОМОЦИЈА ВО СОФИЈА: На 27 октомври ќе бидат претставени два романи од Горјан Петревски, преведени од македонски на бугарски јазик

Поголема видливост на вашиот бренд и од промоција на фејсбук? Добредојде, Моби Промо!

Нови наслови: Промоција на „Стварно не знам каков наслов” и „Мејлови” 

По Њујорк и во Скопје: Самсунг ја претстави новата серија паметни телефони

Промоција на книгата „Вети ќе ме сакаш“ од Ивана Наскова

Промоција: Османи и Малиќи на дипломатскиот кор ќе му ги покажат знаменитостите на Скопје

Манифестација во Илинден: Промовирана антологијата „Десет унгарски поети“ 

Анѓушев: Македонија ќе се промовира преку центри во САД, Германија и Блискиот Исток