Ознака: протест

НАСТАВНИЦИТЕ НА ПРОТЕСТ: Протестниот час почнува утре во 12 часот со „не“ за реформите на МОН и губењето на работни места

Свет 09:38

ВУЧИЌ ЗА ПРОТЕСТОТ: Ова се одвратни обиди за злоупотреба на тагата, на Србија и е доста од „шарени револуции“ под странско влијание

Свет 11:11

НОВ ПРОТЕСТ ВО БЕЛГРАД: Вечерва по трет пат „Србија против насилството“ – протестен собир пред српското Собрание

ПРОТЕСТИ ВО ЗАГРЕБ: Под слоганот „и ние сме здравство“ протестираат медицински сестри, техничари и персонал од цела Хрватска

Свет 10:40

СТОП ЗА НАСИЛСТВОТО: Српските просветни работници в понеделник на протестен собир пред Министерството за образование

Свет 12:28

ФРАНЦИЈА НА НОЗЕ: Над 1,5 милиони луѓе учествуваа на 12 ден од протестите против реформите во пензискиот систем

Свет 09:06

НОВИ ПОТРЕСИ ВО ФРАНЦИЈА: Власта со 11.500 полицајци, од кои 4.200 во Париз, против протестите за реформите на Макрон

ПРОТЕСТИ ВО СКОПЈЕ: Здравствените работници пред Министерството за здравство, а културните пред Министерството за култура

ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ И ВО БИТОЛА: Правда за Јана, итно оставки и реформи во здравството за да нема нови жртви „без лекарски грешки“

ПРОТЕСТ ВО СКОПЈЕ: Власта се фали со високи плати, а нејзината администрација протестира поради потпросечни