Ознака: рама
Свет 09:47

РАМА: Ве молам како Христос и Мухамед не играјте со оган!

Свет 00:03

РАМА ЗА ПРОТЕСТОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА АЛБАНИЈА: Мета може да им објави војна и на САД, но парламентот нема да го признае тоа

Свет 17:02

РАМА: Албанија е лидер на балканскиот Шенген, а ЕУ ќе ни ги отвори преговорите кога ќе има време

РАМА: Од нас зависи дали ЕУ за Западен Балкан ќе биде поотворена и повеќе ќе не почитува

Свет 13:38

Рама: Косово ни е приоритет над проритетите

Свет 15:29

РАМА ВО КИЕВ: Не ветуваме чуда, но цел ни е да обезбедиме целосен прекин на огнот во Украина

Свет 11:33

РАМА ДО АЛБАНЦИТЕ: Без грижа, САД се многу посветени на безбедноста на нашата земја

Свет 14:21

РАМА ГО ТУЖИ ХАРАДИНАЈ: Господинот ќе мора да докаже како ќе ги поделевме 10 милијарди евра со Тачи и Вучиќ

РАМА: ЕУ го изневери Заев, го смени името на Македонија, а тоа е како од Февзи да те викаат Сами

РАМА: Автопатот на Арбр во 2021 година ќе ги поврзе Албанија и Македонија