Ознака: САД
Свет 11:02

САД ќе ја пуштат директорката на Хуавеи да се врати во Кина

Свет 10:36

САД прекина две санкции кон Авганистан за полесно да стигне хуманитарната помош

Свет 09:33

Јапонија го поздрави пактот АУКУС помеѓу Австралија, Британија и САД

Свет 12:21

САД одвои милијарда долари за обнова на израелскиот противракетен штит

Свет 08:58

Ердоган: САД мора да ја платат цената за неодговорноста и рамнодушноста во Авганистан

Свет 10:08

Највисоките воени генерали на САД и Русија шест часа разговараа на состанок во Хелсинки

Свет 08:59

САД одобри трета доза вакцина против Ковид-19 за најзагрозените групи луѓе

ЕУРОАКТИВ: Вашингтон ја притиска Софија за Скопје во ЕУ, за да се спречи зголеменото влијание на Пекинг и Москва на Западен Балкан

Свет 09:32

Иранскиот претседател Раиси: Американските санкции се новиот начин на водење војна

Свет 10:54

САД догодина ќе примат 125 илјади бегалци од камповите на ОН ширум светот