Ознака: Саздовски

СУДЕЊЕ ЗА УБИСТВОТО НА САЗДОВСКИ: Ќе се врши реконструкција на убиството во Автокоманда

СУДЕЊЕ ЗА УБИСТВОТО НА САЗДОВСКИ: На Беља и Демири им се суди, а Ј.Љ. МВР се уште го бара

ВЕШТО ЛИЦЕ СВЕДОЧЕШЕ ЗА УБИСТВОТО НА САЗДОВСКИ: Причина за смртта се три удари во главата, но не од удар при падот на момчето

Денеска почнува судењето за убиството на Никола Саздовски

ЈАНЕВСКИ ЗА АЛФАПЛУС СО ТЕМЕЛКОВ: Нападот врз Саздовски е убиство, а не нарушување на јавен ред и мир

МИХАЈЛО МАНЕВСКИ ДО МВР И ЈО: Не ја погребувајте вистината

УБИСТВО НА САЗДОВСКИ: Две пресуди на Врховниот суд против МВР и Обвинителството

ЈАНЕВСКИ: Правните ујдурми на власта за убиството на Саздовски

МИХАЈЛО МАНЕВСКИ: Ова е свирепо убиство, а не „насилство“

Немало обид за убиство врз Саздовски, кој се бори за живот, туку само насилство