Ознака: шеќеринска

(фото) Поздрав од Шеќеринска: Добро утро од Брисел, вторпат со сите министри на НАТО на иста маса

Шекеринска: Заев како министер сака да стави акцент на економијата 

(видео) Шеќеринска пред да стане министерка: СДСМ ќе го намали бројот на министерства максимум на 20

Шекеринска: НАТО е рецепт кој дава резултати, за една година скокнавме 23 места во стабилност

ШЕЌЕРИНСКА: Од скопска СДСМ нема предложено „метла“ за Тевдовски и Анѓушев

(видео) ШЕЌЕРИНСКА ВО ДЕНОВИВЕ ПРЕД 11 ГОДИНИ: Европа веднаш, НАТО оваа година

Шекеринска: НАТО си го одржа зборот кон С. Македонија, сега чекаме и од ЕУ

ШЕЌЕРИНСКА ВО ПАРИЗ: Ја консолидиравме демократијата и владеењето на правото

Шекеринска: Целосно успеавме во улогата на „гејм ченџер“

Шекеринска: ЕК докажа дека оваа држава направи регионално чудо