Ознака: сјо

„СТЕЧАЈ“ И ВО СЈО: И специјалните без работа

СЈО ФАМИЛИЈАРНО: Пари и за внучето Ѓорѓе од специјалната тета Катица

СЈО: Главата во торба Луј Витон, а на маса секој ден по 9 килограми индиски ореви, лешници и бадеми за кои поарчиле 50.000 евра од народот

ЕХО ОД БОМБИТЕ НА ЗАЕВ: Истражители влегоа во СЈО да бараат документи за 157.000 евра на Катица Јанева да не открива што чула

ЗАЕВ: Се шири фама за бонусите на СЈО, нема да дозволам да се фрли црно петно врз обвинителите

НВО: Катица, Фатиме, Ленче и сите останати од СЈО да ги вратат парите што ги земале од народот

ЧЕСТЕЊЕ СО НАРОДНИ ПАРИ: Јанева побарала и добива за СЈО 3,7 милиони евра од буџетот за 2020

АФЕРА РЕКЕТ: Со летото заврши и истрагата, Јанева денеска вторпат кај колегите во ОЈО

БУНАР БЕЗ ДНО: Специјалните од СЈО земале и трет таен додаток на платата – за да молчат

ПУПКАТА Е ОТВОРЕНА: Катица Јанева доби плус 30 дена во Шутка, а Фатиме Фетаи шанса да пука нови разочарувачки „заевки“ од СЈО за Монструм