Ознака: сообраќајки

Црн билтен: Загинат возач и тешко повреден пешак во Тетово, а велосипедист во Охрид

Скопско деноноќие: 3 лица со тешки и 4 со полесни повреди во 7 сообраќајки

Скопско деноноќие: Тешко повреден пешак во една од 7-те сообраќајки

Скопско деноноќие: Двајца тешко и 6 полесно повредени во 12 сообраќајки

Скопско деноноќие: Тешко повредени возач и сопатник во 8 сообраќајки

Скопско деноноќие: Повредени 7 лица во 5 сообраќајки

Скопско деноноќие: Повредени 5 лица во 10 сообраќајки

Скопски викенд: Тројца потешко повредени во 16 сообраќајки

Свет 16:29

ИСТРАЖУВАЊЕ ВО САД: Во државите кои ја легалиризирале марихуаната расте бројот на сообраќајни несреќи

Скопско деноноќие: Двајца полесно повредени во 7 сообраќајки