Ознака: сообраќајки

Скопско деноноќие: 10 лица повредени во 12 сообраќајки

НЕБЕЗБЕДНИ ПАТИШТАТА: Оваа е најцрна година во Македонија во последните две децени со 70 жртви за само 6 месеци од 2019-та

Скопје: Четворица тешко повредени во 24 сообраќајки за 24 часа

РСБСП: Заморот носи најголем број сообраќајки во летниот период

Скопски викенд: 17 повредени во 30 сообраќајки

Скопски викенд: Едно лице загина, а три се тешко повредени во 24 сообраќајки

Скопски викенд: Тешко повредени мотоциклист и велосипедист и 12 полесно во 23 сообраќајки

Скопско деноноќие: Еден тешко и 6 полесно повредени во 5 сообраќајки

Скопско деноноќие: Повредени 4 лица во 12 сообраќајки

Скопје: Едно лице загина во 33 сообраќајќи за 4 дена