Ознака: спасовски

КОЈ Е АВТОХТОН И „ОД ОВДЕ“ НА БАЛКАНОТ: За тврдењата дека едни се дојденци овде однекаде, а други отсекогаш биле тука

СПАСОВСКИ: Факт е руското влијание, кое ни го попречува патот кон ЕУ, а СДСМ и ДУИ прават анализи за колација на изборите

СПАСОВСКИ: За мене како човек, но и како политичар, најважно е да се одбере најдобриот кандидат за шеф на државата

СПАСОВСКИ: Посетата на САД ми е една од најзначајните, имав исклучителни разговори за што и како да бидеме насочени во иднина

СПАСОВСКИ: Оставам опремено МВР и полиција во која се вложени 13 милиони евра за униформи, чевли, дрегери и радари

СПАСОВСКИ ЗА СИНДИКАТОТ И ТОРТАТА: Полицајката што славеше е сосема законски унапредена и ги исполнува сите услови

СПАСОВСКИ: Целосно го расчистивме двојното убиство на Вања и Панче, а МВР е тука да постапува ако ЈО побара проширување на истрагата

СПАСОВСКИ: МВР издвои 13 милиони евра за јакни, чизми, чевли со дебел и тенок ѓон, панталони, кошули, поло маички, елечиња…

СПАСОВСКИ: Годинава имаме намалување на кривични дела за 19 отсто и остварена ефикасност на полицијата од 42 отсто

СПАСОВСКИ: Мала е можноста од вооружена агресија, но мора да сме отпорни на хибридни закани и будно ги следиме сите случувања