Ознака: сугарески

(фото) СУГАРЕСКИ: Покажавме како се гради во државата, како се реализираат капитални инвестиции и не запираме

(видео) СУГАРЕСКИ: Годинава во земјава се гради повеќе од лани, па замислете колку многу градиме

СУГАРЕСКИ: Продолжени лиценците и дозволите за градежните и погребалните фирми

СУГАРЕСКИ: Убеден сум СДСМ на 12 април ќе победи

СУГАРЕСКИ: Ќе ги легализираме и дивоградбите во Охрид и Струга што биле готови до 1 октомври

СУГАРЕСКИ ЗА ГАСОВОДОТ КОН ТЕТОВО: Лани рековме оти ќе има силна динамика и тоа се случи

СУГАРЕСКИ: Воведуваме ред во урбанистичкиот хаос

СУГАРЕСКИ ОД ТЕАРЦЕ: Тоа што го ветував во текот на 2019-та ќе се постигне до Нова година

СУГАРЕСКИ: Како што ветивме оваа е година на крупни инфраструктурни инвестиции

СУГАРЕСКИ: Патиштата и железницата се приоритет број еден на оваа Влада