Ознака: сугарески

СУГАРЕСКИ: Силната инвестициска офанзива ја продолжуваме и во четвртиот квартал

СУГАРЕСКИ: Се отвора широк фронт за работа и затоа ги повикав кинеските компании на тендери

Сугарески: Подготвуваме нов закон за дивоградбите

СУГАРЕСКИ: Годинава над 500 км патишта

Сугарески: Ова е период на сериозна динамика во изградбата на патишта и железница

СУГАРЕСКИ: Нашата држава е огромно градилиште, а Министерството за транспорт е мотор на изградбата

СУГАРЕСКИ: Правиме напори автопатот од Кичево в година да го отвориме од Врбјани до Охрид

СУГАРЕСКИ: Држиме лекција за тоа како треба да се гради

Сугарески: Со ребалансот се пренаменуваат средства од кредитната линија од ЕИБ

Сугарески: Имаме одлична реализација на капитални инвестиции