Ознака: сугаревски

Сугарески: Само за една година рехабилитиравме над 500 км патишта

Сугарески: Со Теута Арифи се договоривме в година Тетово да добие гас

Сугаревски во Богомила: Се случува градежна експанзија

Сугарески: Насекаде се работи, од Делчево до граничен премин сега патот е писта направен

Сугарески: Исклучително ни е добра реализацијата на инвестициите за патиштата и патарините

Сугарески: Турбо се работи на гасификацијата на државата

Сугаревски и Китинов: Патиштата ќе ги градиме според нови научни сознанија

Сугаревски за 500-те км автопати: 8 милиони евра за реконструкција на патот од Гостивар до Колари

Сугарески: Ќе се реконструираат 40 патни правци

Сугарески: По тендерирањето ќе се реализираат капитални инвестиции