Ознака: Тетово

МАРАТОНЕЦОТ СЕЛМАНИ: Сега, откако од СРЦ во Тетово направија луна парк, трчам кон Калето

МВР: Прегазен пешак во Тетово

Сè потешко се наоѓа тетовско гравче на пазарите и полошките ниви, климатските промени го намалија производството

ВЛАСТА АПСИ ВО ТЕТОВО: Полицијата приведе 5 учесници во протестот пред ДУИ во Мала Речица

АРСОВСКИ: МВР подготвува алат, нацрти и планови за четворицата германски експерти во истрагата за пожарот во тетовската болница

ИСТРАГА ЗА ПОЖАРОТ: Во Тетово пристигнаа германските експерти за криминалистика за да им помогнат на македонските

ВЛАДА: Експерти од нашиот НАТО-сојузник Германија ќе им помагаат на нашето МВР и на ОЈО кое ја води истрагата за пожарот во Тетово

ОЈО: Од 14 загинати во болницата 12 се пациенти, две лица се нивни роднини, 8 се жени и 6 мажи

МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО: И тетовскиот како и сите 19 ковид-центри се изградени по највисоки медицински и безбедносни стандарди

РАМА: Братска прегратка за целата тетовска заедница и сите луѓе од С. Македонија