Ознака: тошковски

МВР: Министерот Тошковски во работна посета на оперативниот тим Кафез и Регионалниот центар за гранични работи Север

ТОШКОВСКИ: Поднесена е кривична пријава против И.Х. (37) за пожарот на мостот Беласица, тој е во затвор за друго кривично дело

ТОШКОВСКИ: Безбедносната состојба стабилна, за секое незаконито дејствие ќе има име и презиме и ќе одговара пред законот

ТОШКОВСКИ: Палевски ќе биде екстрадиран во Македонија во најкраток можен рок, за тоа во комуникација сме со колегите во Турција

ТОШКОВСКИ: Безбедносната состојба стабилна, нема никакви нарушувања во изборниот процес за претседател на Македонија

ТОШКОВСКИ: Тоа е капацитетот, да не се лажеме – за пасош по итна постапка се чека 5 до 7 дена, во редовна постапка околу 2 месеца

ТОШКОВСКИ: Македонката од Република Албанија, која студира во Скопје, попладнево е пронајдена жива и здрава кај хотелот Белви

ТОШКОВСКИ: Само вчера се одобрени 9.000 барања за нови лични карти во Скопје, викендов вкупно ќе има за 20.000 лични документи

ТОШКОВСКИ: Уште едно лице е приведено за поврзаност со убиството на матичниот лекар во Железара, досега тројца приведени

ТОШКОВСКИ: Повеќе нема чекање со месеци, термин за итна постапка за фотографирање за пасош во Скопје се добива за еден ден!