Ознака: трамп
Свет 11:01

Трамп: Стоп за Ф-35 за Турција

Свет 10:26

Трамп: Иран да внимава, а Дерок не и служи добро на Велика Британија

Свет 10:55

Трамп на Полуостровот: Прв американски претседател кој стапнал на тлото на Северна Кореја

Свет 09:47

ТРАМП НА САМИТОТ Г-20: Со Путин имавме извонреден состанок, тој е извонредна личност и постигнавме многу во трговските преговори

Свет 09:04

Предлог од Трамп: Состанок со Ким на границата меѓу двете Кореи

Свет 11:58

Трамп: Ќе имам многу добар разговор со Путин, а тоа што ќе му кажам не е ваша работа

Американски ѕвезди против Трамп: На власт дојде со помош на Русија

Свет 13:59

Трамп: Не сакам војна, сакам средба со лидерите на Иран

Свет 10:03

Серијал злоставувани во минатото: Колумнистка во Ел тврди дека Трамп ја силувал во стоковна куќа, тој тврди таква личност не сретнал

Свет 16:07

Трамп: Го откажав нападот врз Иран 10 минути пред да почне