Ознака: унгарија

Унгарија одговори на најчестите прашања за барањето за азил на Никола Груевски

ЗАЕВ ПОЧНА СО НАУЧНО ФАНТАСТИЧНИ ПРЕТПОСТАВКИ: Груевски можеби е киднапиран?

ШЕФ НА КАБИНЕТОТ НА ПРЕМИЕРОТ ОРБАН: Унгарија за Груевски ќе постапи според законите

Груевски е во Будимпешта, побарал политички азил од унгарските власти

Свет 13:41

Ковач: Во Унгарија законот важи за сите, нема отстапки ни за Соросовиот универзитет

Свет 12:42

Украина: Протеран унгарскиот конзул од Брегово

Свет 11:23

ОРБАН НАЈАВИ ОДГОВОР НА ПРЕСЕДАНОТ ВО ЕУ: Сакаат да ни го одземат правото да ги штитиме сопствените граници

Свет 23:35

ПОДЕЛБИ ВО ЕУ: По Полска и Чешка застана во одбрана на Унгарија

Свет 09:39

ПО ПРЕСЕДАНОТ ВО ЕУ: Полска најави дека ќе ги блокира санкциите кон Унгарија

Свет 14:43

ПРЕСЕДАН ВО ЕУ: Европарламентот го суспендира правото на глас на Унгарија