Ознака: возачи

СВР Скопје: Казни за 150 недисциплинирани возачи

Акција во Скопје: Казнети 33 напиени и 28 пребрзи возачи

СКОПСКИ ВИКЕНД: 33 возачи испратени на трезнење, 44 да полагаат испит, 43 да ги регистрираат возилата, а 201 да намалат брзина

РСБСП: Совети за безбедно возење на високи температури

Полициски алкотест во Скопје: Напиени возеле 60 возачи

Викенд акција на МВР: Од 1.300 контролирани 177 возачи биле напиени

Истражување: Пет отсто од возачите со волан в раце и со алкохол во крвта

РСБСП: Не дозволувајте да вози пијан и не возете се со напиен возач

Сообраќајна контрола: Викендов откриени 22 напиени возачи во Полошко

Свет 16:18

ПО ВЧЕРАШНОТО (САМО) УБИСТВО ВО ТИРАНА: Азил во Германија побарале 10 возачи на министри од Албанија