Ознака: вучиќ
Свет 10:36

Вучиќ: НАТО мислеше дека се шегувам за Косово кога им кажав дека ќе ги кренам авионите

ВУЧИЌ: Подготвени сме да пружиме секаква братска помош, граѓаните на Македонија не се сами во оваа трагедија

Свет 12:50

Александар Вучиќ: Отворен Балкан е историски чекор за регионот

ПРОШЕТКА НА ЛИДЕРИТЕ: Заев и Шилегов како туристички водичи, Вучиќ најмногу се интересира за градбите од проектот Скопје 2014 и вели супер е

ВУЧИЌ: Ние сите сме на европскиот пат, но не сме ни глупави, ниту наивни да веруваме дека некој друг ќе работи во полза на нашите земји

ВУЧИЌ: Со Заев и Рама го менуваме името Мини Шенген и воведуваме брзи ленти на границите

Свет 14:10

Вучиќ му одговори на Ердоган дека ќе се бори ако дојде до лобирање за признавање на Косово

Свет 11:21

Вучиќ: На самитот во Скопје го менуваме името на иницијативата за мини Шенген

Свет 13:18

ВУЧИЌ МУ ОДГОВОРИ НА БАЈДЕН: Што јас би можел да ви упатам за 4 јули – многу идеи ми паѓаат на ум!

ВУЧИЌ ЛУТ: Богати земји зедоа 6 пати повеќе дози од жители, Србија не може да ги добие и договорените 6,5 милиони вакцини