Ознака: заев

НОБЕЛОВЕЦ НЕ СТАНА, НО СТАНА КОАВТОР НА ТРУДОВИ: Експремиерот Зоран Заев коавтор на научен труд за договорите со Грција и Бугарија

ЗАЕВ: Има многу отрови во светот, еден од најлошите е национализмот, а јас и Ципрас никогаш нема да жалиме за договорот

ЗАЕВ ОД ТЕТОВО ЗА СТРУЈАТА: Имаме сонце за фотоволтаици и места со поволни ветрови за ветерници, за да не зависиме само од Гаспром

ЗАЕВ: Јас си го сакам нашиот народ, јас си ја сакам татковината, но немам намера да се кандидирам за претседател на државата

ЗАЕВ ЗА ДЕТСКАТА НЕДЕЛА: Децата мора да бидат наш најважен приоритет, тие тоа го очекуваат, да овозможиме детето да биде дете

ЗАЕВ ДО БОРИСОВ: Стабилноста на Бугарија е добра за македонскиот народ, честитки на мојот добар пријател за победата на изборите

ЗАЕВ ЈА УТНАЛ САМО ЛОКАЦИЈАТА: Гугл ќе инвестира 2,2 милијарди евра и ќе отвори 20.000 работни места, но не во Македонија туку вo Грција

ЗАЕВ: Мирот во светот може да се постигне кога моќта на љубовта ќе ја надмине љубовта кон моќта, мирот е нешто повеќе од сите мисли

ЗАЕВ: И кога бев тоа што бев, и кога сум тоа што сум, демократијата била, е и ќе биде мојот идеал и горд сум што нашите граѓани ја освоија

ЗАЕВ КАЈ ЌУЧУК НА ФОН: Горд сум и на Договорот со Бугарија и на Договорот со Грција, над 75 отсто од нашите граѓани се против отфрлање