Ознака: земјоделци

ВМРО-ДПМНЕ: Ниту една лага на СДСМ не може да го покрие фактот дека власта ги доведе земјоделците во Македонија до питачки стап

СДСМ: Ние имаме рекордни исплати на земјоделците, какви што досега не се забележани во земјоделството и руралниот развој

ГОЛЕМ АНТИВЛАДИН ПРОТЕСТ: Ден кога земјоделците маршираа на Петровден низ Прилеп

УСЛОВИ ЗА ДОСТОИНСТВОТО НА ЗЕМЈОДЕЛEЦOТ: За 16,2 отсто е намален откупот и продажбата на земјоделски производи

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ЗА ПОСКАПЕНАТА АКЦИЗА: Престанете со злоупотребата на црвената нафта

ПОДЕЛЕНИ ЗЕМЈОДЕЛЦИ: Едни со поддршка на Трипуновски, други „адвокати“ на Димковски  

Димковски: Прво проверка во списокот од УЈП, потоа поврат на персонален данок на земјоделците

ДИМКОВСКИ: Нема причини за протест на земјоделците пред Владата, тоа мириса на политичка запршка во која се става зачин

ПАРТИСКО ОРАЊЕ НА НИВИТЕ: Повеќе пари и зелена нафта за земјоделците со „ќе“ адитив

ЦВЕТАН ТРИПУНОВСКИ, ВМРО-ДПМНЕ: Со ребалансот земјоделците покуси за 540 милиони денари