Тепачка на изборот на Мис за најдобар задник (ВИДЕО)

/ 07.11.2018

Причината за ваква шокантна реакција  била љубомората но и фактот дека „само нејзиниот задник бил вистински“.

-Овие останатите се силиконски, истакнала нервозната Алин, но се тоа било залудно.


Од истата категорија