Сенаторот Ранд Пол штотуку напиша извонредна книга, „Случај против социјализмот“. Посебно ја препорачувам – меѓудругото и затоа што Америка е втемелена врз основа на СЛОБОДАТА и НЕЗАВИСНОСТА – а не врз владина доминација и контрола на општеството. Родени сме слободни и ќе останеме слободни, се додека сум јас претседател, напиша пред три часа американскиот претседател Доналд Трамп на Твитер.

Порака, како стокмена за нас. Уште да ја примениме.