Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шеќеринска им помага на граѓаните како на чесен начин да дојдат до пари преку ДДВ и им го појаснува прашањето „колку пати можам да го скенирам кодот на една фискална сметка“.

Во време кога Македонија се гуши од рекет, тендери и рекетари, Шеќеринска на фин, културен начин им објаснува на граѓаните како да се збогатат со фискални сметки.