Децата ги сакаат птиците, животните и сакаат да си поиграат со нив.

Но, и тие знаат да им возвратат на децата и да почувствуваат дека „кога има невиност, нема место за зло“, како што е прикажано на ова вирално видео подолу.

Малечкиот храни птици, кои му колваат од малечкото раче кое сака да ги нахрани. Погледнете!

Speak Dear!!! When there is innocence there is no place for evil

Speak Dear!!!When there is innocence there is no place for evil

Gepostet von Dreamy Earth am Mittwoch, 20. Februar 2019