Американската полиција во Калифорнија бркаше лице за кое се сомневале дека управува возило под дејство на алкохол.

Како Што објави ВОА, потерата завршила откако возачот удрил во најмалку шест автомобили, а на крај и во дрво.

Бркотница во Калифорнија

Полицијата во Калифорнија бркаше лице за кое се сомневале дека управува возило под дејство на алкохол. Потерата заврши откако возачот удри во најмалку шест автомобили, и на крај да удри во дрво. (ABC)

Gepostet von VOA – Глас на Америка am Donnerstag, 23. Mai 2019