Македонче во деминутив оти е дете, а тоа што го кажува во рецитацијата е сепак големо.

Доволно е да се каже дека тој е Ангел, од Македонците кои живеат во Голо Брдо во соседна Албанија, а се друго видете и слушнете од видеото и ТУКА.

Macedonian students from occupied Macedonian territory in Albania

Gepostet von Macedonian Coalition am Mittwoch, 10. Juli 2019