Тие што брзо забораваат што се е изградено во „нашата земја“ ги потсетува бившиот премиер Зоран Заев и промотор на актуелниот Димитар Ковачевски.

Нов клинички центар, автопат, хидроцентрали… Инвестиции од 800 милиони евра. Аирлија!

Видеото може да го отворите ТУКА.