Трагично за една земја е кога нејзиниот премиер во недостиг на политичка мисла се послужи со рацете и со гестикулација покажа „машки полов орган“. Но, уште потрагичен е фактот што неговата публика на партискиот митинг тоа го поздравува со смеење како врвна духовитост.

Да, тоа се случи вчера во говорот на Зоран Заев на партискиот митинг на локалните избори. Истиот тој Заев што беше кандидат за Нобелова награда, и што изјавуваше „го донеле Заев, да го смени името… ајде мајката“.

Видеото и простачкиот „машки полов орган“ од Заев можете да го погледнете ТУКА.