(ВИДЕО) СДСМ продолжува со поткупот во Струмица

/ 23.05.2020

Фејсбук статус на Ели Панова од ВМРО-ДПМНЕ.

Денеска во Струмица! МВР, Обвинителство, ОБСЕ… ќе реагира ли некој?? Само уште маските од СДС сеуште не се стигнати!


Од истата категорија