МВР ЗА МАФИЈАШКАТА ПРЕСМЕТКА ВО БУТЕЛ: Од две возила пукано со автоматско оружје

/ 23.05.2020

Во 17:47 час. О.И. пријавил дека на ул.„Христијан Тодоровски Карпош “новиот дел после подвозникот од десната страна, од 2 ПМВ едното Фолксваген Пајтон и ПМВ Ауди 4 во правец на О.И. од страна на неколку лица било пукано со автоматско оружје но никој не бил повреден, (пријавителот посочи дека препознал дел од напаѓачите).

Се работи на расчистување на случајот.


Од истата категорија