Каде е сега ВМРО да удри барем еден аплауз, изјави Радмила Шекеринска пред нецела година, најавувајќи го почнувањето на преговорите на Македонија со ЕУ во 2020 година.

Се друго е кажано во краткото видео од обраќањето на Шекеринска во кампањата за изборите, со кое се мајтапат корисници на социјалните мрежи. Погледнете го видеото позајмено од страницата на Мајтап на Фејсбук!

https://www.facebook.com/MajTap1/videos/108276744459853